Vi søger stadig en Aut. Veterinærsygeplejerske til klinikken.

Vi søger en stabil, smilende og serviceminded aut. VSP, der især brænder for følgende af fagets opgaver: Modtage kunderne og deres dyr i receptionen, tage telefonen, visitere og booke aftaler, salg af foder samt div. varer og administrative opgaver.

Derudover skal du have lyst og mod på at indgå i løsningen af klinikkens alsidige VSP-opgaver da vi meget gerne vil have at man på sigt kan varetage alle opgaverne i klinikken ved behov, så selvom jobbet primært er med anker i receptionen sørger vi for ugentlige rotationer i opgaverne og en spændende varieret hverdag

Vi tilbyder:

  • en fuld- eller deltidsstilling
  • mulighed for faglig udvikling og videreuddannelse
  • dedikerede dyreejere og et hav af interessante cases
  • et job, hvor trivsel og et sundt arbejdsmiljø bliver vægtet højt
  • betalt frokostpause, sundhedsforsikring og frugtordning.
  • ingen weekend eller vagtarbejde, om fredagen lukker vi allerede kl. 15.

Klinikken er privatejet, har eksisteret i sin nuværende form siden marts 2021, og det har altid været en klar prioritet for os, at det skal være rart at gå på arbejde så personalepleje vægtes højt. Vi drager omsorg for hinanden, alle kan hjælpe alle og vi elsker at kunne grine sammen. Frokost er et must og vi sørger derfor for, at alle sidder ned og spiser sammen hver dag.

Vores team består af fire dyrlæger, tre aut. vsp’er, en daglig leder og en klinikassistent.  Selve klinikken har en hyggelig atmosfære med god plads i butik/venteværelse og store, lyse konsultationsrum, moderne tand- og operationsfaciliteter med overvågningsudstyr, røntgen, ultralydsscanner, eget laboratorie osv. Vores beliggenhed er i naturskønne omgivelser i Greve, men samtidig tæt på både offentlig transport og motorvej.

Stillingen ønskes besat snarest, og der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler.

Ønsker du yderligere oplysninger eller bare en snak, må du endelig kontakte os.

 

Ansøgning og CV kan sendes til: vet@vedstranden.com

Venlig hilsen Jon, Ida og Anne