Hjælp til alle kæledyr

Vi tilbyder sundhedstjek, almen konsultation samt mange forskellige behandlinger af dine kæledyr, der bl.a. inkluderer vaccination, kastration, sterilisation, tandrens og diverse operationer. Vi undersøger altid dit kæledyr og foretager på baggrund heraf en kvalificeret vurdering af, hvad der er bedst for netop dit dyr. Som dyrlæge tilpasser vi altid behandlingen derefter og sørger for et forløb, der tilgodeser dit kæledyr bedst mulig.

 • Kæledyr - Konsultation

  Vi tilbyder en lang række behandlinger af kæledyr. Lige fra almindelige konsultationer med diverse medicinske problemer og sygdomme til almene sundhedstjek og vaccinationer. Desuden tilbyder vi tandrens og diverse operationer, neutralisation eller fjernelse af tumorer hos dine kæledyr. Derudover tilbyder vi forskellige analyser af blodprøver, urinprøver og afføringsprøver. Vi rådgiver også gerne om foder til dine kæledyr. Hvis du har spørgsmål til behandlinger, operationer eller analyser så ring endelig til os. Så tager vi en snak om det.

 • Årlige sundhedstjek

  Vi anbefaler et årligt sundhedstjek af dit kæledyr. Mange sygdomme, som for eksempel gigt og tandproblemer, er noget der kommer gradvist. Det er vigtigt, at eventuelle problemer opdages i tide, så man kan foretage de bedste valg i forhold til behandling. Dyr er fra naturens side gode til at skjule mistrivsel, så derfor er det godt at få tjekket sit kæledyr regelmæssigt. Ældre dyr har større risiko for sygdomme og lidelser relateret til organsystemer. Derfor kan det være afgørende for dit kæledyrs trivsel og levetid, at man foretager lidt mere omfattende helbredstjek og for eksempel supplerer med blodprøver, der fortæller om funktionen af eksempelvis lever og nyrer. Skulle der vise sig at være nedsat funktion, kan man tage de rigtige forholdsregler i tide og sikre dit kæledyr det bedst mulige helbred. Vi har eget laboratorium og kan derfor teste disse vigtige blodparametre i dyrlægeklinikken, så du er sikret et hurtigt svar.

 • Operation og tandbehandling

  Skulle dit kæledyr have behov for operation eller tandbehandling, kan vi klare langt de fleste operationer selv. Vi har blandt andet også eget laboratorium,  men ved mere komplicerede tilfælde, vil vi dog henvise til specialister, som kan hjælpe til ved behandling og operation af dine kæledyr. Læs mere om tandpleje til hund og kat i dette indlæg.

 • Reproduktion

  Vi ved, hvor følsomt det kan være at gå gennem hele denne proces og hvor vigtigt det er for både hund og ejer, at man føler sig tryg og i gode hænder. Vi har stor ekspertise inden for alle aspekter af forløbet og vi sætter altid en stor ære i, at få lov til at være en del af “hvalpeprojektet”.

  Læs mere om hvad vi tilbyder ved at klikke på hjerte ikonet.

  Du er også altid meget velkommen til at kontakte os for en snak om tanker, bekymringer eller praktik. Vi har stor erfaring at trække på gennem mange år indenfor reproduktion og vi ved derfor også, at der ikke er to tæver eller to forløb der er ens.

 • Ultralydscanning

  En ultralydsscanning bruges typisk på din hund eller kat, når man skal undersøge kroppens organer.

  Det er en vigtig del af det diagnostiske arbejde på en dyreklinik. Det gør heller ikke ondt og kan derfor for det meste også gøres mens dyret er vågent.

  Ultralyd kan bla. bruges ved:

 • Røntgen

  Skulle dit kæledyr komme i en situation, hvor der er brug for at tage et røntgenbillede, har vi i april 2021 investeret i et helt nyt digital røntgen apparat med flydende leje som giver billeder i højeste kvalitet.

  Det giver os mulighed for nu at tilbyde røntgen bla. ved mistanke om knogle- og ledproblemer, fremmedlegemer i mave-tarmkanalen, dyrets indre organer i bryst og bughule og ved behov udføres kontrastundersøgelse af mavetarmkanal og blære.

  Vi er af DKK (Dansk Kennel Klub) også godkendt til røntgenundersøgelse af:

  • HD (hofteledsdysplasi)
  • AD (albueledsdysplasi)
  • OCD (osteochondritis dissicans)
 • Vaccination af dine kæledyr

  Hvorfor er vaccinationer af dine kæledyr vigtige? Når man lader sin hund vaccinere, giver man den mulighed for at danne antistoffer mod smitsomme sygdomme som hundesyge, leverbetændelse, leptospirose, parainfluenza og parvovirus. Dermed er din hund beskyttet bedst muligt mod ovenstående sygdomme, der i værste fald kan være dødelige. Skal du ud og rejse med din hund, er det lovpligtigt at hunden får en vaccination mod rabies. Skal din hund passes i kennel, kan det være en god ide (eller være et krav fra hundepensionen) at din hund får en vaccination mod kennelhoste.

  Skal min kat også have en vaccination? Ligesom hunde skal katte også vaccineres for at være godt beskyttet mod sygdomme. Det kan være kattesyge, katteinfluenza og herpes/rhinotracheitis, som man typisk lader sin kat vaccinere imod. Katten vil så danne antistoffer mod sygdommene og undgå at blive alvorligt eller dødeligt syg. Jo flere dyr, der følger et korrekt vaccinationsprogram, jo mindre risiko vil der være for spredning af sygdommene.

  Kik forbi til en snak om vaccination af dine kæledyr eller ring til os. Vi tilbyder alle de nødvendige vaccinationer.

 • Hjemme sygebesøg

  Nogle kæledyr stresser meget, når de skal på ”en tur til dyrlægen”. Derfor tilbyder vi også sygebesøg i det omfang, der er tid. Sygebesøg kræver tid til planlægning hjemmefra og transport. Prisen er derfor noget højere end for en konsultation på klinikken.

  Vi tilbyder også i sjældne tilfælde hjemmeaflivning, men kun til patienter vi har haft igennem et længere forløb i klinikken.