• Dyrlæge Jon Islandi

  Jeg hedder Jon Islandi og er uddannet dyrlæge ved den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i København. Jeg har arbejdet hos en række forskellige københavnske dyrlæger, og senest var jeg 4 år som fast dyrlæge på Frederiksberg i København hos Dyreklinikken Frederiksberg Allé.  Jeg har fra december 2016- februar 2021, drevet min egen klinik “Dyrlæge Jon Islandi” på Greve Strandvej 32 sammen med min kone Ida , men fra 1. Marts 2021 driver vi klinikken videre under navnet  “Dyrlægerne Ved Stranden” sammen med  vores partner, dyrlæge Anne Blaxekjær.

  Jeg bor selv i Greve, sammen med min kone Ida som er uddannet Biolog. Sammen har vi 3 børn på 13, 15 og 18 år, vores hund Amie, en Aussie /F T Springer spaniel blanding, 3 katte: Clint Eastwood,  Milo og Johnny , 6 høns og 50 akvariefisk.

  Vi elsker dyr og derfor er vi taknemmelige for at vi med vores lille klinik nu har muligheden for at gøre en forskel.

 • Dyrlæge Anne Blaxekjær

  Jeg hedder Anne Blaxekjær og har siden 1. Marts 2021 været medejer og partner i klinikken “Dyrlægerne Ved Stranden”.

  Jeg er uddannet dyrlæge ved den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i København i 2013 og har min største erfaring fra Blågård dyreklinik som ligger i hjertet af Nørrebro. Jeg er 40 år gammel, bor selv i Greve med min mand Nis, vores to drenge på hhv. 10 og 13 år samt vores skønne vizsla Runa.

  Fagligt spænder jeg vidt, men min primære interesse ligger i at hjælpe de dyr der har brug for min kirurgiske ekspertise.

  Mit store ønske og ambition for “Dyrlægerne Ved Stranden” er, at vi er en klinik hvor fagligheden er i top,  men hvor hensynet og omsorgen for vores patienter og deres ejere er i højsæde.

 • Dyrlæge Frederikke Jacobsen

  Jeg hedder Frederikke Jacobsen og er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet.  Under min studietid fandt jeg bl.a. interesse for adfærd, og har skrevet speciale om separationsrelaterede adfærdsproblemer hos danske hunde. 

  Siden jeg blev færdiguddannet i januar 2021, har jeg arbejdet i Sønderjylland på Haderslev Dyrehospital, og fra oktober startede jeg hos “Dyrlægerne ved Stranden”. 

  Jeg bor i Greve med min kæreste Christian og min hunde, Sherlock på 5 år og Thilde på 9 år, som begge er  Corgier.

  I min dagligdag ligger mit hjerte i at assistere til trygge rammer for både jer og jeres kæledyr. Jeg vægter en høj faglighed, hvorfor jeg ved særlige udfordringer ikke står tilbage for at søge råd hos mine dygtige kollegaer med flere års erfaring. 

 • Daglig leder Ida Jans

  Jeg hedder Ida Jans, er medejer af klinikken og er er uddannet Biolog med speciale i dyrefysiologi. Jeg har tidligere arbejdet som International Produktchef inden for fertilitetsbranchen, men valgte i 2017, sammen med Jon, at blive selvstændig og 100% fokusere på vores dyrlæge klinik.

  Jeg er klinikkens blæksprutte og laver alt lige fra at hjælpe til ved konsultationer og operationer, laver tandrens, laboratoriearbejde, katteklip, vareindkøb, regnskab, mail, hjemmeside, marketing, regnskab osv og vil tit være den i får fat i på telefonen og være den der betjener jer når i kommer ind i klinikken. Jeg elsker dyr og jeg vil gøre meget for at I skal få en god oplevelse lige fra I træder ind af døren.

 • Aut. Veterinærsygeplejerske Anja Guldbæk Bugera

  Jeg hedder Anja Bugera og er uddannet autoriseret veterinærsygeplejeske. Jeg har dog lidt ekstra uddannelse i bagagen da jeg også har gennemgået bachelordelen på dyrlægestudiet.

  Jeg har en lang erfaring med faget, da jeg tidligere har arbejdet 12 år på Ølby Dyrehospital, som jeg også var med at starte op fra bunden. Jeg stortrives derfor med de mange facetter og kasketter, som følger med jobbet som sygeplejerske.

  Jeg er 35 år gammel og bor i Tågerup på et nedlagt landbrug sammen med min mand Daniel, vores to børn, vores fjollede rottweiler Indi og to katte: Sox og Skyy.

  Den tætte klientkontakt og omsorgsfulde pleje af vores patienter er noget af det jeg vægter allerhøjest i min dagligdag og jeg brænder for mit fag.

  Jeg vil derfor gøre mit for, at du og dit kæledyr får en tryg og behagelig oplevelse hver gang I besøger os hos “Dyrlægerne ved Stranden”.

 • Aut. Veterinærsygeplejerske Lise Andersen

  Jeg hedder Lise Andersen og er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske siden 2010.

  Sammen med min kæreste har jeg en skøn datter og vi er bosat her i Greve.

  Jeg har en del års erfaring fra et større dyrehospital inden for især anæstesi og den akutte skadestue.

  Her på klinikken trives jeg nu med den mere tætte kontakt til både ejer og dyr.

  Jeg har især fornøjelsen af vores tandpatienter og jeg vægter højt at give både ejer og kæledyr en god og tryg oplevelse med et højt fagligt niveau inden for anæstesi og tandbehandling.

 • Ambition

  Vores ambition er at skabe en lokal dyrlæge i Greve der favner alle. Så du er selvfølgelig velkommen fra Ishøj, Tåstrup, Karlslunde, Brøndby og Solrød eller resten af Danmark, der er altid plads på Vestegnen eller Sydkysten – kært barn har mange navne.