• Dyrlæge Jon Islandi

  Jeg hedder Jon Islandi og er uddannet dyrlæge ved den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i København. Jeg har arbejdet hos en række forskellige københavnske dyrlæger, og senest var jeg 4 år som fast dyrlæge på Frederiksberg i København hos Dyreklinikken Frederiksberg Allé.  Jeg har fra december 2016- februar 2021, drevet min egen klinik “Dyrlæge Jon Islandi” på Greve Strandvej 32 sammen med min kone Ida , men fra 1. Marts 2021 driver vi klinikken videre under navnet  “Dyrlægerne Ved Stranden” sammen med  vores partner, dyrlæge Anne Blaxekjær.

  Jeg bor selv i Greve, sammen med min kone Ida som er uddannet Biolog. Sammen har vi 3 børn på 15, 17 og 20 år, vores hund Amie, en Aussie /F T Springer spaniel blanding, 3 katte: Clint Eastwood,  Milo og Johnny , 5 høns og 50 akvariefisk.

  Vi elsker dyr og derfor er vi taknemmelige for at vi med vores lille klinik nu har muligheden for at gøre en forskel.

 • Dyrlæge Anne Blaxekjær

  Jeg hedder Anne Blaxekjær og har siden 1. Marts 2021 været medejer og partner i klinikken “Dyrlægerne Ved Stranden”.

  Jeg er uddannet dyrlæge ved den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i København i 2013 og har min største erfaring fra Blågård dyreklinik som ligger i hjertet af Nørrebro. Jeg er 40 år gammel, bor selv i Greve med min mand Nis, vores to drenge på hhv. 10 og 13 år samt vores skønne vizsla Runa.

  Fagligt spænder jeg vidt, men min primære interesse ligger i at hjælpe de dyr der har brug for min kirurgiske ekspertise.

  Mit store ønske og ambition for “Dyrlægerne Ved Stranden” er, at vi er en klinik hvor fagligheden er i top,  men hvor hensynet og omsorgen for vores patienter og deres ejere er i højsæde.

 • Dyrlæge Frederikke Jacobsen

  Jeg hedder Frederikke Jacobsen og er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet.  Under min studietid fandt jeg bl.a. interesse for adfærd, og har skrevet speciale om separationsrelaterede adfærdsproblemer hos danske hunde. 

  Siden jeg blev færdiguddannet i januar 2021, har jeg arbejdet i Sønderjylland på Haderslev Dyrehospital, og fra oktober 2021 startede jeg hos “Dyrlægerne ved Stranden”. 

  Jeg bor i Greve med min kæreste Christian og min hund, Sherlock, en Corgi på 6 år.

  I min dagligdag ligger mit hjerte i at assistere til trygge rammer for både jer og jeres kæledyr. Jeg vægter en høj faglighed, hvorfor jeg ved særlige udfordringer ikke står tilbage for at søge råd hos mine dygtige kollegaer med flere års erfaring. 

 • Dyrlæge Ida Beyer

  Jeg hedder Ida Beyer også kaldet IB på klinikken.

  Jeg er uddannet dyrlæge fra den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole i København i 2012 og har siden jeg blev færdig arbejdet bla. i Sverige på et stort henvisningshospital, på  3 forskellige københavnske dyreklinikker,  samt arbejdet 4 år på Københavns Universitets hospital hvor jeg tog et internship som klinikdyrlæge.

  Jeg har være hos Dyrlægerne Ved Stranden siden sommeren 2023, og jeg arbejder ca. 3 dage om ugen.

  Privat bør jeg i Brønshøj med min mand og mine 3 børn på 3, 6  og 10 år.

  Det der motiverer mig i mit arbejde at jeg kan gøre en forskel, både for andre mennesker og for dyr og det går jeg langt for at I kan mærke når i kommer i klinikken.

 • Daglig leder Ida Jans

  Jeg hedder Ida Jans, er medejer af klinikken og er er uddannet Biolog med speciale i dyrefysiologi. Jeg har tidligere arbejdet som International Produktchef inden for fertilitetsbranchen, men valgte i 2017, sammen med Jon, at blive selvstændig og 100% fokusere på vores dyrlæge klinik.

  Jeg er klinikkens blæksprutte og laver alt lige fra at hjælpe til ved konsultationer og operationer, laver tandrens, laboratoriearbejde, katteklip, vareindkøb, regnskab, mail, hjemmeside, marketing, regnskab osv og vil tit være den i får fat i på telefonen og være den der betjener jer når i kommer ind i klinikken. Jeg elsker dyr og jeg vil gøre meget for at I skal få en god oplevelse lige fra I træder ind af døren.

 • Aut. Veterinærsygeplejerske Lise Andersen

  Jeg hedder Lise Andersen og er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske siden 2010.

  Sammen med min kæreste har jeg en skøn datter og vi er bosat her i Greve.

  Jeg har en del års erfaring fra et større dyrehospital inden for især anæstesi og den akutte skadestue.

  Her på klinikken trives jeg nu med den mere tætte kontakt til både ejer og dyr.

  Jeg har især fornøjelsen af vores tandpatienter og jeg vægter højt at give både ejer og kæledyr en god og tryg oplevelse med et højt fagligt niveau inden for anæstesi og tandbehandling.

 • Aut. Veterinærsygeplejerske Camilla Weile

  Tekst og billede kommer snarest

 • Dyrlægestuderende Rie Plæhn

  Jeg hedder Rie Plæhn og jeg læser til dyrlæge på den kongelige Veterinær og Landbrohøjskole i København, hvor jeg startede i 2020.

  Jeg har altid haft et helt særligt bånd til dyr og vidste fra jeg var lille at jeg skulle være dyrlæge. Jeg blev i sommeren 2023 bachelor og bruger nu mit sabbatår hos Dyrlægerne ved Stranden.

  Jeg har været i klinikken  siden februar 2023 og jeg varetager en bred vifte af opgaver fra alt til at modtage jer i skranken, hjælpe jer i telefonen eller opgaver i laboratoriet.

  Jeg er oprindeligt fra Greve, men bor nu i Køge med min kæreste Mikkel og vores kanin Fnuggi.

  Jeg vil gøre mit bedste for at du og dit kæledyr får den bedste oplevelse på vores skønne klinik og jeg glæder mig til at byde jer velkommen.

 • Dyrlæge Studerende Johanne Schou

  Jeg hedder Johanne, er 26 år gammel og er dyrlægestuderende på kandidatuddannelsen på KU. Til daglig bor jeg på Nørrebro med min kæreste og min skønne ragdoll Luna.
  Jeg har 4 års erfaring i smådyrspraksis som studiejob og har holdt meget af den daglige gang på en smådyrsklinik.

  At jeg en dag skulle læse til dyrlæge har altid stået i kortene siden jeg var helt lille, hvor min barndom har været præget af mange skønne dyr.
  Jeg er enormt glad for at kunne gøre en forskel for dyrene og møde deres ejere med en tryghed og en varme, da jeg selv ved hvor stor en tillidserklæring det er, at overdrage ens højt elskede familiemedlem i vores pleje.
  Jeg ser frem til at møde jer i skranken, telefonen eller til en negleklip hos mig 🙂

 • Klinikassistent Louise Prehn Laut

  Tekst og billede kommer snarest

 • Ambition

  Vores ambition er at skabe en lokal dyrlæge i Greve der favner alle. Så du er selvfølgelig velkommen fra Ishøj, Tåstrup, Karlslunde, Brøndby og Solrød eller resten af Danmark, der er altid plads på Vestegnen eller Sydkysten – kært barn har mange navne.